Visita'ns
Rambla Nova, 78 1r 1a B Tarragona
Truca'ns
977 24 11 18
Horari
Dill a div de 8h a 21h

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable NURIA BARCELONA APARICIO que ha estat degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’informar sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l’enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos.

L’informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social situat RAMBLA NOVA 78 1º 1ª 43003  TARRAGONA.

L’informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.

En compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, vostè ens autoritza a remetre per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i / o documents per a la correcta execució de la relació establerta.

Compartir